Det är en något trött och slut, men också väldigt nöjd, fröken som skriver till er. Vi har haft en superfin dag på Naturskolan, med strålande väder och spännande experiment. Vi kom hem väldigt mycket klokare när det kommer till berg, luft och vatten. Vill ni kika på vad vi gjort så kommer bilder upp på Instagram under helgen.

Det har varit en väldigt bra vecka över lag. Vi har fått mycket arbete gjort och det har varit bra arbetsro. Jag vill dock påminna om att det som gäller i mitt klassrum också gäller när man går på andra lektioner, till exempel idrotten. Eleverna förväntas även där lyssna på genomgångar och följa instruktioner. På idrotten behöver eleverna jobba lite på sitt fokus, tycker jag.

Det är inget särskilt på agendan nästa vecka. Det enda dagen man behöver hålla reda på är torsdagen. Då ska skrivläxan in. Hoppas ni får en skön helg och att vädret fortsätter så här.