I onsdags var det bad och det var en mycket bra idrottslektion där eleverna tränade simkunskaper och även hann leka lite. Det var ett gäng trötta och nöjda barn på onsdagseftermiddagen som trots trötthet kunde genomföra en fin danslektion. Detta medförde att eleverna fick två knappar. Nu är vi fyra knappar bort från en ”belöning”.

Vi har hårdtränat på uppställning med addition och alla grejar nu uppställning med fler minnessiffror. Nästa vecka börjar vi träna på uppställning med subtraktion och växling.

I SO har vi fortsatt religionsarbetet och då främst fokuserat på kristendomen. Medan vi gör experiment och dokumenterar hur olika ämnen kan förändras i NO.

Nästa vecka är en vanlig vecka utan några datum att hålla reda på så jag önskar nu en fin helg, så ses vi på måndag.