Ojojoj, det kanske finns en chans att vi får ihop våra knappar till en fikastund innan lovet. I onsdags fick vi nämligen en knapp när eleverna gick på promenad upp till Valsta för att se var idrotten kommer vara efter lovet. Eleverna var mycket stolta över att de fått så mycket beröm av idrottsläraren efter utförd lektion. Vecka 45 börjar vi alltså med idrott uppe i Valsta. Eleverna kommer att åka inhyrd buss fram och tillbaka, och de ska ha med sig idrottskläder. Detta gäller på tisdagar och onsdagar.

Nästa vecka på torsdag kommer Naturskolan till oss på besök. Då ska vi gå en höstvandring i skog och mark. Det är viktigt att man har kläder anpassat efter väder så man klarar av att vara utomhus hela dagen. Det är också bra att ha med en vattenflaska, en frukt och kanske en smörgås.

Efter höstlovet, alltså vecka 45, kommer vi att gå till ishallen. Kolla gärna nu om ni har skridskor och hjälm och ta med dessa 4/11. Man kan också ta med sig något att äta och dricka, även om vi så klart också tar med oss lunch från skolan – en matigare smörgås. Har man inga skridskor/hjälm så finns ett mindre antal att låna, dock krävs då lite tålamod eftersom man måste samsas med andra.

På måndag har vi gått 400 dagar i skolan och förhoppningsvis lärt oss massor på den tiden. Vi kommer att ha lite valfria aktiviteter i klassrummet på eftermiddagen för att fira detta.

Jag önskar er en fin helg. Nu kämpar vi på en vecka till innan vi får lite vila från skolarbete.