Vi hade onekligen en enorm otur med vädret när vi skulle iväg på vår höstvandring. Detta till trots hade vi en riktigt bra dag. Eleverna var riktiga kämpar fast de var dyngsura och kalla. Idag på eftermiddagen så avslutade vi med en mysstund med fika, spel och lek.

Nästa vecka är det höstlov och endast fritids. Dock är fritids också stängt på måndag 26/10 för planeringsdag. Jag har lämnat ut en höstutmaning till eleverna för att locka till läsande på lovet. Eleverna har fått hem lappar med instruktioner och jag har förklarat hur det går till. Ni kan även gå in på www.jagharläst.se för vidare instruktioner.

Jag skulle även uppmana till en del matteträning på lovet, och då främst multiplikationstabellerna – www.elevspel.se är en bra sida som är gratis.

Nu önskar jag er ett fint lov. Vi ses igen måndag 2/11. Påminner om att vi ska till ishallen på onsdag 4/11.

Trevligt lov!

Vänlig hälsning