En något rörig vecka är avslutad. Nu blickar vi framåt och hoppas att vi återgår till den arbetsro och harmoni som vi är vana vid i 3a. Något som eleverna ska ha mycket beröm för var den första bussresan till Valsta. Den gick jättebra. Jag och Karin var stolta över att eleverna skötte det så bra.

Under veckan har vi fortsatt arbetet med uppställning både med addition och med subtraktion. Nästa vecka kommer vi att återgå till arbetet i matematikboken där vi kommer att lära oss mer om centimeter, meter och omkrets. I SO har vi repeterat vad vi lärt oss om kristendomen och nästa vecka börjar vi arbetet med judendomen. Under nästa vecka kommer lite extra fokus läggas på läsning och litteratur då Barnboksveckan firas.

Jag önskar alla en skön helg så ses vi på måndag!