Veckan har gått i en rasande fart. Den här veckan blir det inget blogginlägg från eleverna då veckans värdar var lite upptagna med annat.

Det har varit en ganska ”ordinarie” vecka, vilket på sätt vis var skönt med tanke på alla aktiviteter som var lite utöver det vanliga förra veckan.

Vi har jobbat på med uppstartade arbetsområden i de olika ämnena, så som uppställning i matte, rymden i NO och Resan till skatten i svenskan.

Idag på eftermiddagen gjorde vi kommunens trygghetsenkät. Den innehåller en mängd frågor där eleverna får säga vad de tycker om trivsel, trygghet och arbetsro på skolan. Ett viktigt verktyg för oss för att se vad vi behöver förbättra och vad eleverna redan tycker fungerar bra.

På måndag går vi till simhallen så glöm inte badkläder och handduk. Jag hoppas att ni får en fin helg.