Inte heller denna vecka får ni någon hälsning från eleverna. Detta då jag gjorde trygghetsenkäten med några elever efter det att skolan slutat. Nu har alla elever gjort den och det blir ett bra underlag för oss i vårt fortsatta trygghetsarbete.

Flera elever har varit lite oroliga denna vecka, vilket leder till konflikter på raster och i klassrummet. Vi är alla trötta och behöver lite ledighet, därför blir det EXTRA viktigt att ta hand om varandra istället för att ta ut sin trötthet på andra. Kämpa 2A!

Vi har arbetat en hel del med uppställning den sista tiden i matematik. Många tycker att det är svårt men vi kommer att återkomma till det nästa termin. I svenskan ser jag en stor utveckling, både i elevernas läsförmåga men också i deras skrivförmåga. Vårt hårda arbete ger verkligen resultat. Det är glädjande!

Nästa vecka kommer vårt sedvanliga vintermys att påbörjas. Då kommer vi varje morgon att öppna en läskalender och en djurkalender på nätet. Det var mycket uppskattat förra året. Jag hoppas att så även blir fallet i år.

Jag påminner om att eleverna fått ny läsläxa denna vecka så glöm inte att ta med boken på onsdag.

Jag önskar en trevlig helg!