Medan jag skriver veckans brev så har eleverna ”fredagsmys” eftersom de tjänat in 10 knappar. En del spelar spel, några bygger med lego, några kör spel på ipaden och några pysslar. Nu börjar vi om på noll och fortsätter att ha bra idrotts- och slöjdlektioner så kanske vi hinner med en till ”belöning” innan terminsslut.

Idag har vi avslutat vår mattebok. Under veckan ska vi repetera lite för att sedan starta upp en ny bok. I SO hade vi prov på judendomen och eleverna hade bra koll på religionens viktigaste byggnad, skrift, ledare, symbol och grundare. Bra jobbat! Nu har vi börjat lära oss mer om islam.

Under veckan som kommer så är det dags för vårt sista experiment i NTA-lådan med förändringar. Det har varit en rolig och intressant låda. Eleverna har också blivit mycket bättre på att ta svåra instruktioner som krävs i samband med undersökningarna.

Jag önskar er en fin helg! Vi ses på måndag!