Rutinen med vår problemlösningskalender och Djurens jul har börjat sätta sig. Djurens jul är särskilt uppskattad, precis som tidigare år, och leder till många intressanta diskussioner. Häromdagen kom vi in på tjuvjägare i Afrika! Det är en lärorik morgonstund vi har.

Arbetet med islam fortsätter och där är det lite som att eleverna lär mig. Jag har lärt mig olika ord för olika slags bön bland annat. Spännande med rollbyten! Nästa vecka fortsätter jag att lära mig 😉

Vi har nu börjat med den nya matteboken och eleverna tyckte det var kul att starta upp en ny. Det är bråk vi arbetar med just nu, vilket vi fortsätter med nästa vecka.

Eftersom vi nu lämnat vår NTA-låda så kommer NO handla om årstiden vinter. Det vore trevligt om det blev lite mer vinterlikt under tiden vi arbetar med det. Hoppas kan man ju alltid!

Nu önskar jag er en trevlig helg. Vi ses på måndag!