Idag har vi julpysslat så glitter och piprensare yrde. Det blev söta små renar och vackra julkort efter lite initialt kaos. Julmusiken gjorde det hela stämmningsfullt och lite tokigt var det att fröken såg ut som en gran. En trevlig förmiddag!

På eftermiddagen hade vi SO-prov om islam och alla hade bra koll på viktiga begrepp. Vi läste och tittade på en film om Lucia också. Det känns verkligen tråkigt att förskoleklassen blivit tvungen att ställa in sitt traditionsenliga luciatåg, men det är bara att acceptera så här i corona-tider.

Nästa vecka är vår sista vecka och vi ska slutföra arbetsområden, städa och ha en extra slöjddag. Den extra slöjden är på torsdag och eleverna tas då omhand av Gustav och Camilla under några timmar. Det kommer de säkert tycka är kul.

På fredag så avslutas dagen med att vi äter lunch tillsammans. Om man inte har fritids så kan man gå hem klockan 11.30, annars går man på rast med mig fram till klockan 12 då fritids tar över. Glöm inte att anmäla i Tempus vad som gäller vid hemgång för ditt barn.

Nu ska jag åka hem och klä granen så jag slutar här med att be er som lämnar era barn med bil att läsa Jessikas blogginlägg nedan. Det är mycket viktigt för att säkerställa säkerheten vid parkeringen på skolan. Jag önskar er en trevlig helg!