Idag blev det verkligen en chill dag. Barnen tjänade äntligen ihop til sin tjugonde knapp och vi kunde njuta av belöningen.: Film, glass och fria appar på ipaden. Dock får man väl säga att den största belöningen är att det blivit mindre konflikter samt att eleverna har blivit bättre på att lösa dem själva. Det enda smolket i bägaren är väl att väldigt många var borta idag och inte fick njuta av vår mysiga lektion.

Jag har lämnat ut en ny läsläxa som ska vara tillbaka på onsdag efter lovet, men jag tänker att det är bra om man nyttjar lovet till annan läsning också. Det ska iallafall jag göra!

Nu hoppas jag att eleverna får ett riktigt skön ledighet och vi ses igen måndagen den 2 mars. Glöm inte att anmäla till fritids vid eventuell frånvaro under lovet!