Välkomna till höstterminen 2020

Äntligen var det dags! På måndag klockan 10.00 ses vi på skolgården för att tillsammans ta oss an årskurs tre. Då vi fortsätter att ha restriktioner för antal människor i skolan i och med corona så är det bara jag och barnen som ses första dagen. Zeynel Baran kommer också vara med oss då han är vår nya fritidssamverkare. Vi längtar efter att träffa alla elever!

Det här läsåret kommer vi vara i stora skolan och heta 3a. Första dagen kommer vi att samtala om förväntningar inför läsåret och bara vänja oss vid att åter samarbete och vara tillsammans i klassen. Vi slutar 13.00 den första dagen och andra dagen. Redan nu kan det vara bra att veta att eleverna kommer att ha slöjd på måndagar samt idrott på tisdagar och onsdagar. Längre fram i höst kommer eleverna att åka abonnerad buss och ha idrott i Valsta.

Jag vill redan nu varna för att trafiksituationen kommer att vara svår runt skolan på grund av byggandet av nya skolan. Vi vill råda er att gå till skolan om möjligt. Ni kan läsa mer om trafiksituationen i rektors månadsbrev.

Första dagen kommer eleverna i sedvanlig ordning få med sig blanketter hem som ni måste skriva på för att vi ska ha uppdaterade uppgifter. Försök att få tillbaka dessa så snart som möjligt.

Första skolveckan gäller följande tider:

Måndag: 10.00-13.00

Tisdag: 8.10-13.00

Onsdag-Fredag: 8.10-14.00

Nu blev det mycket information på en gång men ni har mitt nummer om det är något ni undrar över. På tal om mitt nummer så kan ni fortsätta att sjukanmäla ert barn genom sms på det numret mellan 7.30-8.00, om ni har svårt med Dexter.

Här under länkar jag till ansökan om specialkost. Ansökan måste göras varje år.

Vi ses på måndag!